https://www.youtube.com/watch?v=6i04BrW96Tk&feature=youtu.be

Welcome to the world of Upcycled Art & Design

De eerste Upcycling Art en Design Gallery van Nederland

RELOVE is een Kunstenaars + Designers Movement die gezamenlijk, vanuit diverse invalshoeken, de laatste ontwikkelingen op het gebied van Upcycling van kunst en functionele interieurdesign willen presenteren bij de RELOVE Gallery.

Een wereld waar vervuiling in al zijn vormen een alsmaar toenemend probleem is, wil RELOVE bezoekers inspireren door hun blik te richten op de vernieuwende, verrassende en briljante mogelijkheden van het Upcycling van ons afgedankte spullen. We hebben een grote bestand opgebouwd

met kunstenaars en designers die alleen met Upcycling werken. Van installaties en kunst objecten, lampen, tassen tot gebruiksvoorwerpen.

Alle spullen zijn gemaakt van hergebruikte materialen.

Re-Use, Re-Design en ReLOVE vormen de sleutelwoorden van ons innovatieve eigentijdse circulaire Gallery concept.

Visie

RELOVE Upcycling Art en Design Gallery wil bijdragen aan een wereld waarin we bewust en met zorg voor elkaar en onze omgeving omgaan.

Door afgeschreven spullen een nieuwe waarde te geven wordt op deze manier een bijdrage geleverd aan een meer duurzame wereld.

Met RELOVE Upcycling Art & design Gallery richten we op het groeiend aantal mensen en ondernemingen dat maatschappelijk ondernemen belangrijk vindt. Vanuit vertrouwen in mens en organisatie willen wij krachten bundelen en van goede intenties werk in uitvoering maken.

Missie

Onze missie is de noodzaak tot Circulaire op allerlei manieren onder de aandacht brengen. Bij een circulaire economie worden de grondstoffen in een kringloop gebracht, zodat verspilling zoveel mogelijk wordt voorkomen. Wij willen de publieke attitude beïnvloeden door circulaire een vanzelfsprekend onderdeel van dagelijks gedrag te laten worden. Afval scheiden is niet alleen belangrijk, goed en gezond voor mens en natuur. Het is ook je steentje bijdragen. Niet alleen aan een duurzame wereld maar ook aan zaken die verrassende kunst en inspirerend design opleveren.

En zo co creëren wij de maatschappij van de toekomst.

Popup Gallery

Centraal Station Amsterdam

Gedurende 2019 is er een pop-up gallery van Relove geweest op Amsterdam Centraal wat een groot succes is geweest. Sinds covid-19 is de gallery online gegaan.

Vrijwilligers gezocht

Heb je een passie voor Upcycling Art & Design en voor duurzame & circulaire ontwikkeling ?

Graag breiden wij ons team uit met enthousiaste medewerkers voor

uiteenlopende functies met betrekking tot in de Gallery zijn voor klanten, marketing, promotie en productie van onze toekomstige exposities, business meetings en beurzen.

Wil je expertise delen en meewerken met een inspirerend, dynamisch team van creatieve ondernemers, neem dan contact op via info@relovegallery.com of bel 06- 59 29 69 03

Door mee te werken als vrijwilliger krijg je korting op al ons Upcycling Art & Design producten en gratis toegang tot al onze toekomstige meetings, feesten en business events. Je groeit mee met onze onderneming en wellicht tzt kunnen wij jou ook een betaalde functie aanbieden.

Bij voorbaat dank voor jouw interesse.

Designers gezocht

Heb je een merk binnen Upcycling Art & Design en voor duurzame & circulaire ontwikkeling ?